vrijdag 24 april 2009

Op je heupen - deel 3

Het blijft knagen. Ondanks dat we met ruim 2 maanden een heupfoto hebben laten maken (klik hier voor deel 1 en klik hier voor deel 2) en haar heupen een keer extra zijn gecontroleerd. Haar bilplooi blijft asymmetrisch. En op haar zij rollen doet ze alleen naar één kant. Dat laatste hoeft natuurlijk niet met haar heupen te maken te hebben. Maar toch.

We hadden weer een afspraak bij het CB vandaag. Even de meterstanden opnemen. En jawel hoor, wat we al vermoedden klopt: meer dan 9 kilo weegt mevrouw. En ze meet zo'n 71 centimeter.
Afmetingen die haar broer had toen hij zo'n 9 maanden oud was. Met recht een forse tante dus. Maar niet dik. Nee. 'Gevuld' noemen ze dat bij het CB. Owkee...

Enniewee, die heupen. De arts keek haar nog een keer goed na. En constateerde een asymmetrische bilplooi. Overigens hoef je daarvoor niet gestudeerd te hebben om die te zien. Dat is ook voor leken behoorlijk zichtbaar.
Haar benen zijn gelijk. Check.
En toen de verschillende houdgrepen. Hmm. Het lijkt alsof haar heupen niet even ver naar buiten buigen. Klein verschilletje weliswaar, maar toch.

Dit, gecombineerd met ons sluimerende knaaggevoel, zorgde ervoor dat ik met een verzoek voor een heupecho onder mijn arm de deur uitwandelde.

Wordt vervolgd dus weer. En hopelijk kunnen we het dan voorgoed uit ons hoofd zetten.

2 opmerkingen:

Linda zei

Ach ja, die heupjes.
Timmy heeft eens een ontsteking aan zijn heup gehad. Heb je daar wel eens van gehoord? Een ontsteking aan z'n heup.
Ging ineens met 1 beentje trekken. Heel eng. Dus naar de huisartsenpost enzo. Zagen ze ook een scheve plooi.
Ook foto's gemaakt. Geen HD gelukkig. Ontsteking dus. Vanzelf over gegaan.

Cisca zei

Tsjee, heftig zeg.
Ik zou trouwens echt niet weten hoe Kobus bilplooi eruit ziet... Zij rolt trouwens ook heel graag naar één kant.
Succes met de echo.