zaterdag 31 juli 2010

Breaking news

En ze loopt... LOS.

In 10 minuten ging ze vanavond van hele voorzichtige geef-me-je-vinger-nou-want-ik-vind-het-eng-stapjes tussen papa en mama naar de 'grote' oversteek. En weer terug. En weer heen. En terug en...
We zijn apetrots! Het duurt even, maar: dan kun je ook wat!

Oh. Bewijs. Dat wilt u.
Nou, kijk:... Oja, heeft u uw luidsprekers aan staan, zet het volume dan even zachter. Want mevrouw placht luidgillend van spannendheid de oversteek te wagen. En wij complimenteren ons met overslaande stem natuurlijk 3 slagen in de rondte.

9 opmerkingen:

Toaske zei

Heerlijk filmpje en die gilletjes. Wat goed van Danaë!

Mammalien zei

... hoera!!!

Limoentje zei

Wat een kanjer is ze!!

Mammalien zei

Antwoord op je vraag (ik dacht, doe het even hier want ik weet niet of je of terug keert op mijn blog om de reactie te lezen...): ik zou iets anders kiezen.
Dochter - bijna 5 en best erg slim - vond het wel een leuk uitje, deed leuk mee met aan knopjes draaien en zo, maar er ontging haar een hoop. Haar voorkeur gaat uit naar de Julianatoren en zo, waar je ook dingen mag doen maar waar dan geen moeilijke verhalen achter blijken te zitten (-;

Cisca zei

Wow, hoera! En wat is ze schattig!!!

Maar er komt dus geen derde MaMarije en huisgenoot baby? Want dat dacht ik toen ik de titel las... (waar het hart vol van is?)

MaMarije zei

@Cisca: zeg nooit nooit... ;-)

Renske zei

Leuk filmpje! En als ze dan aan de wandel gaat doet ze het wel meteen goed zo te zien. En daar zou ik dan ook van gaan gillen denk ik!

Annelies zei

Heerlijk!!!
Vrij hilarisch dat ze wandelend oversteekt, en dan kruipend weer teruggaat, hahahaha! Lekker ding ;-)

Bij die "hoera" lijkt ze trouwens echt enorm op haar broer zeg!

Nicole zei

Leuk zeg! Het blijft ontzettend bijzonder die eerste stapjes.