vrijdag 18 juni 2010

Vooral buiten eten en een scenic drive

Wauw, wauw, wauw! Wat is de Waterpocketfold (en het hele park Capitol Reef) toch mooi! Zulke prachtige hoogoprijzende steenformaties waar je miljoenen jaren geologie zó open en bloot terug ziet. Een prachtige scenic drive door het park maakten we vandaag. Vanwege een waarschuwing voor voertuigen langer dan 27 ft durfden we de canyons niet in - bang dat we de camper niet konden draaien -, dus daarvoor moeten we nog een keertje terug zonder camper... Ach, wat een straf.

Terwijl Danaë een tukkie deed in de camper, gingen David en ik ons vermaken bij de ranger in het Ripple Rock Nature Center, een soort natuurspeel-leer-plek voor kinderen. En en passant scoorde hij weer een Junior Ranger badge erbij.

Eten deden we vandaag vooral in de openlucht: ontbijtje met gehaalde koffie (echt, dat missen we nog het meeste) en overheerlijke donuts bij een uitzichtspunt.
Lunchen op de picknickplek in het park en avondeten buiten bij onze kampeertafel. Met boven de bbq geroosterde marshmellows toe. David en Danaë (en ik) lusten er wel pap van; aan Huisgenoot zijn deze dingen niet besteed. Hij roostert liever worstjes... Prima taakverdeling, al zeg ik het zelf. Tijdens ons diner kwamen de reeën even een kijkje nemen.

De dag in foto's:

1 opmerking:

Krista zei

Ik dacht eerst: kan huisgenoot jou niet eens vastleggen op de gevoelige plaat, maar volgens mij zag ik nu ook MaMarije een keer op de foto... Misschien een keer een Japanner vragen foto te schieten van jullie 4en?