dinsdag 7 juni 2022

Opnieuw wilde plannen

Juli 2019 namen we een besluit. Nog zo'n grote reis. Met camper, en nu met z'n 5-en. Niet langs droge rode rotsformaties, maar langs bergen en watervallen. Niet over de strip in Las Vegas, maar over de Icefields Parkway. Naar Canada dus.

Een jaar voorbereidingspret. Reisroute uitdenken. Campings reserveren. Want ja, hoogseizoen en schoolvakanties enzo. Bovendien vonden we het 10 jaar geleden heerlijk reizen, weten dat er ergens een plekje op je wacht. 

En toen kwam Corona. Grenzen dicht. In mei 2020 besloten we niet langer in onzekerheid af te wachten en zelf de reis een jaar op te schuiven. Maar Corona bleef, en de grenzen van Canada waren nog steeds gesloten. 

Nóg maar weer een jaar uitgesteld. Wat in het vat zit... Tickets weer omgeboekt. Hotelreserveringen een jaartje opgeschoven. Camper geüpgraded. Want hé, die kinderen groeien maar door en passen niet meer in een omgebouwde-tafel-bed. Weer in januari en februari meedoen aan de de grote kampeerplek-roulette in de nationale parken. 

En tot slot eind mei plekjes gereserveerd op wat provinciale campgrounds. Zo ver in de voorbereiding waren we tot nu toe nog nooit gekomen. Zouden we in de zomer van 2022 dan toch echt naar Canada vertrekken? 

1 opmerking:

Sandra zei

Ow wat leuk. Ik hoop dat jullie dit jaar gaan en dat je dan af en toe er over blogt.

Oktober 2020 zou mijn lief voor 4 weken naar Cambodja gaan, maar ja corona, dus uitstel op uitstel. En eindelijk april dit jaar heeft hij de gok genomen en is gegaan, bijna een maand lang in Cambodja zonder nauwelijks andere toeristen.