dinsdag 29 juni 2010

Springen in de fontein

En dan doe je je ogen open, en ben je benieuwd waar je nu eigenlijk beland bent.

En dat viel niet tegen mensen, echt.
Als u ooit nog eens in de buurt van Rexburg bent, dan kan ik u Beaver Dick van harte aanraden.
Geen voorzieningen verder, staat ook nergens in de dikke camping-boeken, dus een echte local-tip, maar wel een speeltuin, leuke plekjes en zwemgelegenheid.
Wij bleken de camper overigens op een soort groeps-dag-parkeerplaats te hebben gezet. Naja, iedereen had wel lekker geslapen.

We besloten de plannen om te gooien en niet via Bear Lake te rijden, maar gewoon in 1x door te rijden naar Salt Lake City, zodat we wat meer tijd hadden om de stad te shoppen bekijken.

Omdat we er toch min of meer langsreden direct ingecheckt op de Pony Express RV Park.
Joost mag weten waarom het zo heet, want er is hier geen pony te bekennen en het ligt ingeklemd tussen wat doorgaande snelweg en vlakbij het vliegveld.
Maar: het is een prachtige camping, zeker voor wat we gezien hebben aan niet-staats-campings. Ruime plekken, mooi onderhouden, zwembad, mooie speeltuin, hele vriendelijke eigenaren. En een hoop Meet-The-Focker-achtige bus-RVehicles. Wij zijn hier Klein Duimpje in Camper-Bussen-Land.

Het is trouwens ontzettend warm. Zo'n 37 graden. Dat hebben we een week niet meegemaakt.
Maar, niet getreurd: bij dé shoppingmall van Salt Lake City (in 2002 deed het dienst als Medal Plaza tijdens de winterspelen, waar Salt Lake Smitty haar gouden medailles kreeg om gehangen) is een prachtige fontein waar alle kinderen heerlijk doorheen mogen rennen en kletsnat mogen worden.
So we did. Ja. Wij allemaal. Klein en groot. Who cares...

En kochten en passant nog even wat bij de Abercrombie & Fitch.
Aber-who?
Ja. Ik kan het ook niet uitspreken. Sorry.
Gelukkig staat het op zo ongeveer ieder kledingstuk, dus wie weet moet de uitspraak van deze hippe-kleren-keten-met-debiel-harde-muziek-teveel-parfum-en-langzame-winkel-jongens-en-meisjes dit jaar nog wel lukken.
Aja. t was weer een leuke dag.

Ndaag!

Edit 4 juli 2010:
Een klein beetje foto's dan...

1 opmerking:

Toaske zei

Oh, dus jullie zijn al weer thuis zo ongeveer. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt. En als 'extraatje' ook nog een ziekenhuisavontuur erbij!