vrijdag 11 juni 2010

Naar Lake Powell bij Page

Uiterst relaxed opgestaan, zelfs een beetje uitgeslapen. Want we hadden vandaag 'slechts' 2,5 uur rijden op het programma.

Mooie route, via de Desert View Drive langs de Grand Canyon. Persoonlijk vonden we dit stuk Grand Canyon mooier dan de stukken die we gister overdag hebben gezien, dus we zijn vaak gestopt. Heel diep in de verte konden we soms de Colorado rivier zien stromen, echt prachtig.

En daarna ging het door de Painted Desert, weer een heel ander soort woestijn dan de Mohave Desert. Prachtige kleuren, van diep glanzend zeehonden-grijs tot zalmroze en warmoranje. En heel glooiend ook, heel mooi en heel bijzonder.

We staan nu aan Lake Powell, een zeer schaduwloze camping met een fantastisch uitzicht over Lake Powell: blauw water met prachtig mooie rode/roze kliffen en her en der wat 'Monument Valley'-achtige rotsen/bergen. Vanuit ons camperraam hadden we eerste klas uitzicht op het kleurenspel bij de zonsondergang!

Oh, volgens mij is er - terwijl ik dit met een headlight op zit te tikken, t is namelijk pikkedonker hier - een beestje in mijn oor gekropen. Moet het er even uit-organiseren...
Foto's staan nog op het kaartje, dus die krijgt u een volgende keer. Maar volgens mij heeft u genoeg te kijken, vanaf de dag dat we naar Las Vegas zijn geweest.

*jeueueuk, jeuk jeuk, gaat nu gauw naar Huisgenoot want het beest is er duidelijk nog niet uit*

Ndaag!

Edit maandag 14 juni 2010: Jaaa, eindelijk weer internet... Dus: de foto's

5 opmerkingen:

Krista zei

ieks! zou Donald Duck zeggen, beest in oor, dat hoort niet!!!

Toaske zei

Ik neem aan dat het beest er inmiddels wel uit is?

Annelies zei

ieks!!! Ja, zo'n headlight kan hele nare ervaringen opleveren... Ik moet nu enorm aan Oeganda denken.... brrrrrr!

Anoniem zei

Ah jakkes, beesies!
Ik vind het zo leuk dat je zoveel schrijft en allemaal foto's laat zien. 2 jaar geleden heb ik een soortgelijke reis gemaakt alleen dan in de winter, maar het is een en al herkenning! Tof!
Heel veel plezier nog!
Groetjes Floor

Door zei

Ik heb net je foto album even bekeken. Wat geweldig allemaal!! Wat zullen jullie genieten met elkaar.Nog heel veel plezier en goeie reis!