zondag 25 april 2010

Nog 5 weken te gaan

Wat onder de kerstboom afgelopen winter nog een potentieel avontuur leek, komt hoe langer hoe dichterbij.
Over 5 weken vanaf nu, hangen we in de lucht, as van vulkanen met onuitspreekbare namen en andere calamiteiten daargelaten. Airborn. En over 10 weken zijn we alweer terug.

Nog 9 werkdagen en 1 trainingsdag te gaan voordat het grote inpak-gestress kan beginnen.
En daar zie ik dan eigenlijk weer niet zo naar uit, naar die last-minute to-do-lijstjes, laatste wasjes, en het grote opruimen en schoonmaken.
Want dat komt zo lekker thuis, weet u. In een compleet opgeruimd en schoon huis. Waar dan binnen 10 minuten na thuiskomst eigenlijk vrij weinig meer van over is omdat er een grote tassen en vieze wassen invasie en 2 kinderen het huis is binnen gedenderd.
Nahgoed.

Afgelopen week werd enorm-grote-tas-nummer-2 bezorgd. En de tickets.
Of althans, een printje van semi-ingewikkelde tekst en cijfers in oldschool schrijfmachineletters. Niks romantische waardepapieren van weleer. Eigenlijk kan iedereen tickets maken, denk ik.
De vouchers voor het ophalen van de camper en de laatste nacht in een hotel in Salt Lake City zaten er ook bij.
Spa-núnd mensen, heul spannend vind ik het allemaal.

Ik ga de komende tijd eens even bedenken hoe ik van onze ommelandse reis verslag ga doen.
Niet per sé voor u natuurlijk. Maar voor het nageslacht. Want laten we eerlijk wezen. Hoeveel zouden Danaë en David zich later nog perfect weten te herinneren van deze reis? Niet veel waarschijnlijk.
Bovendien hopen we in 5 weken tijd veel te zien en te doen. Dus dan is het wel zo prettig dat je zelf nog enigszins kunt na vertellen wát we hebben gezien en gedaan. En daarom gaat een netbookje mee. En laat er nou op veel campings - mits niet midden in de rimboe een National Park - wifi schijnen te zijn...
U begrijpt. Wij overwegen realtime verslaglegging op deze site.
Echt, kramperen is retehip.

4 opmerkingen:

Toaske zei

Nou, dan realtimeread ik met dat verslag mee! Zin in.

Linda zei

JA !
Live-verslag willen we.

Over die tabbladen.
Je kunt op het tabblad BERICHTEN VERZENDEN nu ook Pagina's bewerken (naast berichten bewerken). Daar kun je dan ook pagina's aanmaken.
Vervolgens moet je bij INDELING een gadget toevoegen. Die heet Pagina's. Als je die gadget dan boven je berichten (en onder je titel) zet dan krijg je die tabbladen zoals bij Timmy & Rosalie.

MaMarije zei

@Toaske: u vraagt, wij draaien ;-)

@Linda: tjemig... Zat ik er gisteravond zo vreeschlijck dichtbij. Ik had mn halve blog al afgezocht, maar niet gelet op de nieuwe tabblaadjes bij Bewerken. Maar eh: dank dank dank. Dat gaat veel werk schelen!

Annelies zei

Leuk leuk leuk! Wij hadden dat dus niet mee op reis (was toen nog een beetje in opkomst denk ik, of wij liepen gewoon achter, dat kan natuurlijk ook..).

Halverwege de vakantie hebben we (in Melbourne) getracht er 1 aan te schaffen, maar 1 dag later toch weer teruggebracht vanwege geen garantie in het buitenland (waar we 6 weken later toch helaas weer zouden zijn). Dus deze mevrouw was aangewezen op een schriftje en de vreselijke voorzieningen op de campings.. daar word je niet blij van!

Ik kijk nu al uit naar je verslagen!!!!