vrijdag 19 februari 2010

Nog even dan...

Ongeveer 9 maanden nadat ze haar exo-skeleton spreidbroek kreeg, staan haar heupen weer enigszins op de plaats waar ze zouden moeten zitten.
Allebei weer binnen de normen van 'normaal', lichtte de orthopeed ons toe. Toch is er op de meeste recente foto nog wel een klein verschil tussen haar rechter- en linkerheup. Maar rechts moest ook van veel verder komen om weer 'normaal' te worden.
Het gaat goed dus. En da's fijn.

Conclusie: spreidbroek hoeft bij middagdutjes niet meer om. Alleen nog 's nachts, en over 2 maanden mag-ie eindelijk helemaal af.
En over 6 maanden showen we de orthopeed nog even hoe goed Danaë dan kan lopen. Want dat kan ze dan namelijk gewoon. Toch?

4 opmerkingen:

Toaske zei

Fijn dat het de goede kant op gaat. Tuurlijk kan ze tegen die tijd lopen. Toch?

Mammalien zei

Het is echt een exo-skeleton he.. vindt ze het zelf vervelend of is het "gewoon"? In ieder geval super dat de heupjes nu bijna goed zijn!

MaMarije zei

@Mammalien: gelukkig voor ons, heeft ze er echt helemaal geen last van. Wij zijn wel blij dat ze m alleen nog maar 's nachts om hoeft, want ze is zo weer een stuk 'handzamer in gebruik'.

En zelf moet ze nu keihard lachen als ik een slaapzak tevoorschijn haal voor haar middagdutje (met spreidbroek past dat namelijk niet zo goed). Mateloos interessant, vind ze dat, zo'n zak waar je voeten in geritst worden, haha/

Nanna zei

Hey wat goed zeg, het eind is in zicht! Heerlijk, die reactie van je meisje op de slaapzak..
Bij ons is jongste juist aan het ontdekken hoe de rits werkt ;-)