zaterdag 6 juni 2009

Lettervreten

Nog ongeveer 1320 bladzijden te gaan. Nog 2 en een half boek. Voorlopig ben ik dus nog wel even bezig.
Maar, ik vind het nu al jammer dat het slechts een trilogie is. En dat de schrijver is overleden. Meer zal er dus wel niet komen.

Dus, sorry. Even geen zin om een logje te bedenken. Ik móet even verder lezen over een journalist, een enigszins verknipte researcher en een stapel moorden in Mannen die vrouwen haten.
Inderdaad. De moordenaar zal wel een man zijn. Maar dat maakt voor de spanning niet uit.

Oh, ik geloof dat ik mijn boek hoor roepen.

4 opmerkingen:

prutsen zei

Al lees ik enorm graag, het is lang geleden dat een boek mij nog 'geroepen' heeft. Eigenlijk sinds de geboorte van Kleine Pruts niet meer. Hopelijk komt dit weer terug.

Toaske zei

Ik heb al vaak over Larsson's boeken gelezen, maar elke keer als ik dan op het punt sta er een te kopen, dan belemmert iets me. Ik weet het niet. Ga jij een lovende recensie schrijven, wie weet, ga ik dan wel om? ;-)

MaMarije zei

@prutsen: aiai. Volgens mij begon ik een maand of 3 na 'delivery' weer te lezen. Niet te moeilijke boeken, want geheugen nog niet helemaal into shape. Gewoon een simpel boek pakken, dan heb je t zo weer te pakken.

@Toaske: hihi, grappig. Een maand geleden stond ik te twijfelen over aankoop. En deed het toen niet.
Nu wel (deel 1), en ben blij dat ik m gekocht heb. Boek heb ik gister(nacht) uitgelezen, was bijzonder de moeite waard. Deel 2 ligt nu te wachten op mijn nachtkastje; hopelijk net zo leuk/spannend. Deel 1 is in ieder geval ook goed 'los' te lezen.
Verder ben ik niet zo van de recensies, sorry.

Annelies zei

Heerlijk, een boek dat naar je roept. Sinds mijn 'delivery', om maar even in jouw terminologie te blijven, word ik door boeken van Jill Mansell altijd wel geroepen ;-).

Ben nu in De schaduw van de Wind bezig (Carlos Ruiz Zafon), en hoewel iedereen er lyrisch over is, roept het mij nog niet.. Ben wel al bijna op de helft. Misschien komt het omdat ik er alleen net voor het slapengaan in lees? Schiet niet op.. ;-)