woensdag 17 juni 2009

Drukdrukdruk

Da's ongeveer de management summary van de afgelopen 3 dagen.

t Hing de afgelopen weken al een beetje in de lucht, zeg maar, die enge beestjes. Van dat we ze van verre zagen aan komen enzo. Mexico en de Joe Es of Ee, inderdaad. Maar nu lijken ze dan vaste voet aan Hollandse bodem te hebben gekregen.
Ergo: enge beestjes all over the fucking place. Althans, zo lijkt het. En omdat te onderzoeken en verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen, werken mijn collega's van de de Enge Beestjes Brigade zich nu dus serieus drie slagen in de rondte. En ik, collegiaal als ik ben, doe gezellig een potje mee.

Retecool hoor, zo'n échte uitbraak.
Ja, sorry. Mag het? Wij rechtgeaarde Enge Beestjes Jagers lopen daar nu eenmaal warm voor. Een uitbraakje op zijn tijd, daar teren we weer maanden op.
Daar doe je het als Enge Beestjes Jager tenslotte voor. Daar hebben we al die jaren op geoefend, hele draaiboeken voor geschreven. En nu kunnen we al onze crisis-skills in de praktijk brengen. En dat vinden we dus leuk.
Maar gelukkig lijken de Enge Beestjes nog niet al te creepy bastards te zijn. 's Kijken of we het dan nog zo leuk vinden.

Ahwel, drukdrukdruk dus. En thuis ook druk.
Want: er gaat gelogeerd worden. Op twee verschillende adressen. We splitsen het gezin namelijk op, de komende 4 dagen. Vier? Schreef ik echt Vier?

Morgen gooien we de kinderen en hun bagage bij opa en oma uit de auto. En dan rijden huisgenoot en ik door naar het Zuiden des lands.
Om daar drie heerlijke dagen kinderloos te wezen. Uit eten te gaan. Uit te slapen, boeken uit te lezen en vooral niet uitgesproken te raken.

Maar in die bagage van de kinderen, daar zit t m.
Want denk maar niet dat een kind met spreidbroek fijn, prettig, handzaam past in het kindermeubilair dat bij opa en oma voor handen is.
Nee. Tuurlijk niet. Dus wij duwen morgen, afgezien van the usual stuff, ook een zitzak en een complete Tripptrapp in de kofferbak van de auto.
Gelukkig hebben broer en zus tegenwoordig wel dezelfde maat luiers. Dat scheelt weer. Of gewoon zindelijk worden, dat zou ook helpen...

Nog één dilemmaatje, mensen.
Er is Wifi in de superdeluxe Bed & Breakfast. Nemen we de laptop mee of niet...

8 opmerkingen:

Linda zei

JA ! Ik zeg: JA!

Ook als er geen WIFI was geweest.
Je zal toch maar een logje in je hoofd hebben en het niet kwijt kunnen.
Of het dan moeten opschrijven.
Dat kan echt niet.
Plus dat we je liever niet 4 (of 3?) dagen missen natuurlijk.

Susan zei

NEE! Ik zeg: NEE!

Daar schiet je nog niet veel mee op. Twee verschillende meningen...
Sorry Linda! ;)

Nee zeg, ga je een keer een lang weekend samen weg, dan ook back to basic, denk ik dan. Gewapend met boek, tijdschrift, lekker wijntje, kaarsjes, spelletjes en mobiele telefoon (voor als er iets is met de kids uiteraard!). Heerlijk niets, zelfs niet bloggen... alleen elkaar en jezelf!
Veel plezier!

prutsen zei

JA! Ik zeg: JA!
Sorry Susan ;-)
Ik hoop voor jou dat hij in je valies blijft zitten en dat je helemaal vergeet dat je hem bijhebt. Maar mocht je de onweerstaanbare drang hebben om te (b)loggen (wat is het nu eigenlijk?), heb je je gerief bij je.

Toaske zei

Nee, niet de laptop meenemen. Gewoon genieten van elkaar en alle fijne en leuke dingen die jullie gaan doen! Heel veel plezier!!!

Door zei

Natuurlijk neem je geen laptop mee als je met je lief een weekendje uit gaat. Het idee! Ga toch lekker ontspannen genieten van de rust en de liefde....
Heel veel plezier!

Cisca zei

Ik hoop dat jullie lekker hebben genoten. Zonder laptop!

NOVY zei

Ben ergens wel benieuwd of ie nou mee is geweest of niet, die laptop. (Jij enge-beestjesjager jij!) Ik gok van niet, gezien de logstilte.

MaMarije zei

@Allen: de laptop bleef dus thuis... Maar: k ben dr weer ;-) En ja, t was erg leuk!