donderdag 7 mei 2009

Sterretjes

Ik droomde dat ik vlekken zag. Of sterretjes. Als van een caleidoscoop. Gek vond ik.
Ik werd wakker en deed mijn ogen open. De vlekken waren er nog steeds. Hè barst... ende koppijn. Alsof één kant van mijn hoofd bewerkt werd met vlijmscherpe beitels. Een ritmisch gebons snerpte door mijn hoofd.

Heel fijn. Migraine dus. Dus ik log ff niet. Met mijn after-migraine donshoofd.

4 opmerkingen:

prutsen zei

Aaaahhh migraine. Ik hou hout vast, maar heb het gelukkig al een tijdje niet meer gehad. Tijdens zo'n aanval is het precies een beetje alsof ik doodga. Hopelijk is het bij jou niet zo erg. Snelle beterschap gewenst!

Ilse zei

Kut is dat bij mij helpt brufen 600 mg van die zakjes zijn dat.

Cisca zei

Wel een hele goede woordgrap. Voor iemand met barst...ende hoofdpijn.

MaMarije zei

@prutsen: heb het gelukkig ook niet meer zo vaak als vroeger. Voorlaatste aanval was bij bijna 37 weken zwangerschap van Danaë. Ook niet zo leuk.

@Ilse: Heb wel speciale migraine-medicijnen. Maar omdat het zo lang geleden was dat ik een aanval had gehad waarbij ik medicijnen mocht gebruiken, had ik om 5.15 uur s ochtends geen puf om te kijken of ik die nog mocht innemen of dat die al overdatum waren. Dus met 2x 2 paracetamol heb ik het gered. Maar moest wel in mn bed blijven liggen...

@Cisca: ja, maar die grap maakte ik s avonds he. En toen had ik alleen nog een mega-donshoofd en gelukkig geen belachelijke pien-in-dn-kop meer.