dinsdag 17 maart 2009

Gestrekt

Op een mooie lentedag zoals gister, hoor je met je kinderen in de zandbak te zitten. Of op z'n minst een peuter op een driewieler vooruit te duwen naar een vijver om de eendjes te voeren.

Maar hee, wie lag er gister ziek in bed? Inderdaad. Moi. Me. Ik. Geen idee wat er aan de hand was. Een zeer kortstondige griep ofzo. Spierpijn tot in mijn kleine teen. Zelfs in bed liggen deed zeer. En van voor kinderen zorgen was even geen sprake meer.

Gelukkig was daar 's ochtends de ideale oppas, volgens David dan: peuter-tv. Tot mijn grote verbazing blijkt David alle Teletubbies te kennen. En rond 11-en kwamen de hulptroepen binnen gevlogen: opa en oma W.. David helemaal blij en deze moeder ook: eindelijk gestrekt het bed in. Om er de rest van de dag niet meer uit te komen.

Vandaag was daar - gelukkig - de wonderbaarlijke wederopstanding. Met een paar paracetamolletjes kwam ik weer een heel eind vooruit. En da's fijn, weer zelf voor je eigen kinderen zorgen. Alhoewel, die waren gewoon naar de crèche vandaag. Maar wel fijn dat ik mijn meisje zelf weer een fles kon geven, in bad kon doen en in bed kon leggen.

3 opmerkingen:

Linda zei

Beterschap !!

Mamaloena zei

Oei, dat is wel een heftige spoed-griep.
Fijn dat je hulptroepen had.

Susan zei

Aiaiai... Wie weet zit er vanmiddag nog een wandeling naar de eendjes in. Want ook vandaag is het lekker!
Beterschap!