maandag 23 maart 2009

Eén telefoontje...

Mensen, ik voel me nú al bijna strak in 't vel. Ongelooflijk. Wat een telefoontje al niet kan doen.

Was ik een half jaar lang slechts één telefoontje verwijderd van dat goddelijke lichaam van voor die 2e zwangerschap. Wat een onwetendheid... En dat telefoontje maar vooruit schuiven hè? Domdomdom. Want als ik had geweten dat dat zo’n effect zou hebben, dan had ik natuurlijk allang eerder gebeld.

Deze Milf-to-be is getting into shape, ja.
Liefst ‘back’ into shape. Een half jaar na het werpen van baby 2.0, tegenwoordig beter bekend als Danaë, is duidelijk dat mevrouw gemakshalve wat extra bagage heeft achtergelaten bij haar moeder. En dat die bagage niet van plan is zo maar te verdwijnen. Ondanks rennen achter peuter en gewichtheffen met baby van zo'n 8 kilo.

Nee, daar moet een uitgekiend trainingsprogramma op los gelaten worden. Opdat de kipfiletjes niet meer zo lubberen en de buik weer wat strakker wordt. En ik van de zomer zó – strak en zelfverzekerd, zou dat eens fijn zijn - in een nieuwe bikini schuif. Ik zeg: Marlies Dekkers, here I come.

Had mezelf namelijk een MD-voedingsbeha in het vooruitzicht gesteld, als de borstvoeding deze keer wel zou lukken. Maar helaas. Dan vind ik een MD-bikini toch eigenlijk best een goed alternatief.

5 opmerkingen:

Susan zei

En welk nummer heb je gedraaid? Ik wil ook wel een MD-bikini!

Ruthy zei

Dat telefoontje.... ik zit nog in de vooruit-schuif-fase.

Cisca zei

Maruh. Ik sluit me aan bij Susan.
Wat is het nummer dan? Want dan bel ik het ook even.

Krista zei

nog geen zwangerschap doorgemaakt, maar zit wel in mijn postwinterdipperiode... dus give me that number...

MaMarije zei

@allemaal: ja, dat telefoonnummer hè... is dus van een fysiotherapeut met een fitnessruimte. Een soort Personal Coach dus. Maar dan anders. En, oh oh oh, wat zal ik morgen een spierpijn hebben...