dinsdag 3 februari 2009

Zijn nieuwe liefde

Daar staat ze dan. De nieuwe liefde van huisgenoot E. Ja, hij heeft een groot hart. Voordat u denkt dat wij hier met z´n allen liefde te kort gaan komen. Nog een beetje schuchter staat ze in een hoekje, maar ze lijkt vastbesloten om het middelpunt van aandacht te worden. Ik moet toegeven: ze ziet er eigenlijk best leuk uit, in haar rode mantel met metallic accenten.

Ik had gehoopt vanavond wat nader met haar kennis te maken. Maar ja, huisgenoot kreeg de kans om weer eens serieus de ijzers onder te binden. En vertrok met vriend R. naar een ijsbaan. Kunstijs natuurlijk mensen. D’r ligt hier ondertussen wel een laagje sneeuw maar echt vriezen doet het ook hier niet. Zo diep gaat zijn nieuwe liefde dus kennelijk ook weer niet… Dan maar wachten tot morgen.

4 opmerkingen:

Linda zei

Ach, je liefde delen met een paar van die glijers is zo erg nog niet toch.
Als de liefde maar niet sterker wordt en hij nu iedere avond weg is...

MaMarije zei

Hij valt ook niet op die glijers (alhoewel, k weet niet of ie gister onderuit is gegaan ;-). T is meer dat grote rode geval wat bij ons in huis is komen wonen. Ena heet ze trouwens. Maar goed, k moet nog even wachten tot vanavond, met de nadere kennismaking.

Linda zei

Hmm ... *googled op ENA en vindt*:

EMERGENCY NURSES ASSOCIATION
European NAvigator
Ethiopian News Agency

Dat zal wel niet.

*breidt google-search uit met "rood" en vindt*:

Jura ??

MaMarije zei

Idd, ze heet Jura van achter ;-).