vrijdag 16 januari 2009

Vergelijkend warenonderzoek (2)

Het eerste ‘speeltje’ dat Broer kon vasthouden na de ontdekking van zijn handen, was Meneer Giraffe. Een soort kruising tussen een knuffel- en een knisperdoekje. Favoriet was het (maar dat kan misschien ook liggen aan het feit dat hij ook nog zijn spierballen moest trainen om wat zwaarders op te tillen...). Wekenlang heeft hij het aan grondige inspecties onderworpen, scheel kijkend bij de inspannende pogingen om het hoofd in zijn mond te stoppen.

Zus is nog volop bezig met de ontdekking van haar handen. Ze heeft inmiddels door dat er 'handige grijpers' aan haar armen zitten, maar ze is nog naarstig op zoek naar een feilloze bediening daarvan. Meneer Giraffe is - naast een labeldoekje - ook erg interessant. De eerste voorzichtige hapjes zijn intussen genomen.

Gisteren zat Broer op de crèche en was er dus tijd genoeg om eens wat mooie foto’s te maken van Zus. Zij zit tenminste nog enigszins stil. Vandaag geprobeerd van Broer nog wat mooie foto’s te maken, maar hij had er niet echt trek in… Of roepen Noe ikke en dan nog geen halve seconde stilzitten en mij vervolgens verwachtingsvol vragen of t een beetje gelukt is.


Geen opmerkingen: