donderdag 22 januari 2009

30 minuten

Dat was wat huisgenoot E. ervoor nodig had om te ontdekken dat er een nieuwe plant van pak 'm beet 1.40 m hoog in de woonkamer stond. Nou hebben we niet zo'n grote woonkamer, en loop je er bij binnenkomst praktisch tegenaan, maar ik vond t toch best knap. Had namelijk zelf verwacht dat hij de relatieve make-over van de woonkamer pas zou zien als we op de bank zouden zijgen om Wie Is De Mol te kijken. Huisgenoot E. is namelijk niet altijd heel sterk in het opmerken van subtiele veranderingen aan mens dan wel interieur. Speaking of De Mol: het begint bijna, dus ik duik naast mijn eega op de bank. Wie zou er vandaag uit gaan? We hebben werkelijk waar nog geen idee...

4 opmerkingen:

mama zei

hij zou een zoon van je vader kunnen zijn...

Linda zei

Hmm .. dat zou een rare situatie zijn dan, of niet, als E. een zoon van je vader zou zijn ?
Want ik neem dan aan dat E=Erik en die is getrouwd met MaMarije ... dus dat zou raar zijn. Toch?

WIDM nu al 2 x gemist, dus ik zijg nu onderuit op de bank met laptop en uitzendinggemist.nl.
Ik ben er overigens altijd ZO slecht in ... uitvogelen wie de mol is..

MaMarije zei

@ mama: wat heeft papa nu weer gemist? ;-)

@Linda: Hmm, dat zou idd wel heel raar zijn. Maar gelukkig is dat niet zo en verschillen mijn vader en huisgenoot E. op andere fronten wel behoorlijk van elkaar ;-)

Joeltje zei

Mannen!
Ik zou gewoon nieuwe meubels kunnen kopen en het zou hem pas na een week opvallen of zo.
Deze week knipte ik mijn haar volledig af (van half lang naar helemaal kort) en hij merkte het gewoon pas na 10 minuten op. Mijn schoonvader viel het helemaal niet op. Dus ik heb nog geluk, als je het zo bekijkt.