vrijdag 26 december 2008

The Day After

Toch altijd een beetje een 'day after', zo'n 2e Kerstdag. Het familiekerstdiner van gister was zeer geslaagd: bijzonder lekker eten, gezellige mensen en ook de kinders droegen ieder op eigen wijze bij aan de feestvreugde. Laat thuis, vooral de rit terug naar huis vond David erg interessant. In plaats van zijn ogen weer dicht te doen en verder te slapen, praatte hij honderduit over de sterren die hij zag, de lichtjes van kerstbomen en andere auto's. Thuisgekomen wilde hij Buurman&Buurman kijken (half één ' s nachts... tuurlijk jongen...).

Een lekkere luie dag vandaag, beetje uitslapen en laat ontbijten. David had een pyjama dag. Zelf nog even een frisse neus gehaald met fotocamera, zulk mooi weer en mooi licht. Daar moesten wel mooie plaatjes mee te maken zijn, leek me zo. Met half bevroren vingers wat geëxperimenteerd met mijn verjaardagscadeau van vorig jaar. Oordeelt u zelf...


Nu ons eigen kerstdiner: Erik is los gegaan in de keuken en we hebben zojuist heerlijk genoten van het voorgerecht. David blijkt niet heel erg van gerookte zalm te houden. Tant pis! Zijn moeder des te meer... Benieuwd naar het hoofdgerecht, gebakken eendenborstfilet met marsalasaus (bedankt meneer Heijn voor de inspiratie).

1 opmerking:

Mye en Elin zei

Nieuwsgierig naar een naamgenootje in een reactie op tjongejongens...
Ik heet dus ook Marije en dacht even spieken!

Wat een leuke log... Geweldige verhalen en mooi kids!
In 2009 kom ik zeker nog een keertje langs!
Wens jullie een fijne laatste kerstavond nog en daarna een spetterend 2009!

Groetjes Marije